مسئول غرفه دانشگاه فردوسی در هشتمین جشنواره ملی حرکت اظهار کرد: بیشتر دستاوردهایی که ما در هشتمین جشنواره حرکت عرضه کردیم، دستاوردهای دانشکده مهندسی بود.

حیدری در گفت‌وگو با  خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، افزود: ما ابتدا اطلاعیه‌هایی به همه دانشکده‌های دانشگاه فردوسی ارسال کردیم و با دبیرهای دانشکده‌ها ارتباطاتی گرفته شد و از آن‌ها درخواست شد تا طرح‌های انجمن‌های خود را به ما بدهند. در نهایت بیشتر دستاوردهایی که ما در هشتمین جشنواره حرکت عرضه کردیم، دستاوردهای دانشکده مهندسی بود.

وی ادامه داد: اتوموبیل فرمول یک کاسپین، پهپاد آتراطوس، شناور آتراطوس و پهپاد تورنادو از دستاوردهای انجمن‌های دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی در این دوره از جشنواره است.

حیدری همچنین در مورد دستاوردهای دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی در جشنواره اظهار کرد: انجمن علمی این دانشکده دستگاه تولید کننده پوشش خوراکی زیست تخریب‌پذیر و پرینتر سه‌بعدی را در این دوره از جشنواره ارایه کرده است.

مسئول غرفه دانشگاه فردوسی اضافه کرد: همچنین دانشکده‌های معماری، ادبیات و علوم انسانی، دامپزشکی، علوم اداری و اقتصاد نیز محصولات خود را در این جشنواره ارایه کرده‌اند.

حیدری در مورد حمایت‌هایی که دانشگاه از این طرح‌ها داشته است، عنوان کرد: در این جشنواره قرار شد حمایت‌های مالی از پرینتر سه‌بعدی دانشکده کشاورزی صورت گیرد. همچنین انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی در جشنواره سال گذشته که در شیراز برگزار شد، توانستند در پنج بخش حایز رتبه شوند.

مسئول غرفه انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی افزود: جشنواره حرکت فرصت مناسبی است که بتوان کارها و ایده‌های دانشجویان را به نمایش گذاشت و در گام

بعدی حمایت‌های مالی را از سمت سازمان‌ها و نهادهای مختلف جذب کرد.

تهیه کننده خبر: زهرا برادران