رئیس دانشگاه فردوسی : انتظار ما از برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت استفاده تجربیات انجمن‌های موفق است

رئیس دانشگاه فردوسی گفت: انتظار اصلی ما این است که تجربیات موفق انجمن‌‌ها مورد استفاده یکدیگر قرار گرفته و این تشکل‌های علمی و دانشجویی در برخورد با یکدیگر، نکات مثبت هم را دریافت کند.

دکترمحمد کافی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، در حاشیه برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت با تاکید براینکه انتظار اصلی ما از برگزاری این جشنواره ایجاد فضای شور و نشاط در دانشگاه است، تصریح کرد: دانشگاه فردوسی هر مراسمی را که تقبل کند و برگزار کننده آن باشد، تلاش می‌کند تا یک تفاوت بارز نسبت به سایر مراسمات در آن دیده شود.

وی با بیان اینکه فن‌بازار به دنبال تجاری‌سازی طرح‌های دانشجویی است، ادامه داد: در این فن‌بازار انجمن‌های دانشجویی خدمات خود را عرضه می‌کنند و نهادهای خصوصی با کشف این فعالیت‌ها در محیط فن‌بازار می‌توانند امکان تجاری‌سازی این طرح‌ها را فراهم نمایند.

رییس دانشگاه فردوسی با اشاره به راه‌اندازی بخش فن‌بازار در هشتمین دوره از جشنواره ملی حرکت اظهار کرد: اگر فعالیت دانشجویی در جامعه نمود پیدا نکند، فایده‌ای نخواهد داشت.

کافی با بیان اینکه تراز کار در هشتمین دوره از جشنواره حرکت بسیار بالاست، عنوان کرد: ما در این دوره شاهد افزایش تعداد غرفه‌ها و همچنین اضافه شدن مرزهای جغرافیایی جدید و بین‌المللی شدن جشنواره بوده‌ایم.

وی این دانشگاه فردوسی را دانشگاهی دانشجومحور توصیف کرد و افزود: دانشجویان ما بیش از بقیه درخشش دارند. نمونه آن برگزاری جشنواره حرکت بود که کلیه اقدامات مهم این کار بزرگ به آنان واگذار شد و ماه‌ها بوده  که دانشجویان انجمن‌های علمی ما در این زمینه فعالیت می‌‌کنند.