مدیرعامل شرکت تدبیراندیشان آرکا به ارایه جزییات قراردادهای دانش‌بنیان شرکت‌های دانشگاه فردوسی با بخش خصوصی پرداخت

زهرا اطهری در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، عنوان کرد: به دلیل اینکه اعضای شرکت اندیشه آرکا عضو انجمن‌های علمی بوده‌اند، دوست داریم که اعضای سایر انجمن‌های علمی در جشنواره ملی حرکت به این نتیجه برسند که می‌شود با چنین همکاری‌هایی خود را تبدیل به یک کارآفرین کنند، شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی کرده و به تجاری‌سازی‌ طرح‌هایشان برسند.

وی با بیان اینکه شرکت تدبیر اندیشان آرکا از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه فردوسی، مجری بخش فن‌بازار جشنواره حرکت است، خاطرنشان کرد: 15 قرارداد در حوزه‌های مختلف بسته شده که حداقل رقم آن‌ها برای سال اول مشارکت بیش از پنج میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت تدبیراندیشان آرکا با بیان اینکه قراردادهای منعقد شده در حوزه‌های مختلف است، ادامه داد: در حوزه دارویی و تجهیزات قراردادهایی داشته‌ایم که رقم آن دو میلیارد و 500  میلیون تومان است.

اطهری تصریح کرد: همچنین اداره اتاق فکر یکی از کارخانجات نساجی جهت توسعه کارخانه در چهار محور حقوق و مالکیت فکری، فروش، ارایه و تزریق محصولی جدید در زمینه نانو و تجهیزات کارخانه به شرکت تدبیراندیشان آرکا واگذار شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه صنایع غذایی نیز قرارداد منعقد شده است، گفت: با کارخانه مهسا رنگ طوس و شرکت کاشی فیروزه نیز قراردادهایی منعقد شده است. همچنین برای تولید و سرمایه‌گذاری در حوزه داروهای گیاهی و کرم‌ها با سرمایه‌گذار خصوصی قرارداد بسته‌ایم.