در هشتمین جشنواره ملی حرکت صورت گرفت؛

انعقاد قرارداد پنج میلیارد تومانی بین شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه فردوسی با بخش خصوصی

براساس اعلام مدیر اجرایی بخش فن‌بازار هشتمین جشنواره ملی حرکت طی دو روز برگزاری این دوره از جشنواره پنج میلیارد تومان قرارداد بین شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه فردوسی با بخش خصوصی منعقد شد.

امیر حجتی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه فردوسی، با بیان اینکه در سطح دانشگاه فقط علم تولید می‌شود و تولید محصول نداریم. اگر هم داشته باشیم به تجاری‌سازی ختم نمی‌شود، عنوان کرد: در این راستا تصمیم گرفتیم که بخش فن‌بازار را با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ، مراکز رشد، پارک علم و فناوری، خانه صنعت، شرکت شهرک‌های صنعتی واحدهای و حضور گسترده سرمایه‌گذارها به موازات جشنواره حرکت برگزار کنیم تا دانشگاه را با صنعت ارتباط دهیم.

وی با بیان اینکه 40 شرکت فناور و دانش‌بنیان در بخش فن‌بازار جشنواره حضور دارند، تصریح کرد: در حوزه‌های نساجی، دارویی و کارخانجات صنعتی قراردادهایی امضا شده است و حدود پنج میلیارد تومان تجاری‌سازی در طول جشنواره صورت گرفت.

مدیر اجرایی بخش فن‌بازار هشتمین جشنواره ملی حرکت خاطرنشان کرد: کارخانه‌ها طرح‌ها را از ما خریداری می‌کنند تا پس از امکان‌سنجی، در صورتی که نتیجه مثبت باشد، روی خط تولید پیاده‌سازی شود.

حجتی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان قبل از اینکه محصولی را تولید کنند، برای نیاز جامعه با شرکت مشاورین مراکز رشد دانشگاه مشورت می‌کنند. در این راستا مراکز مشاوره ای را نیز در بخش فن‌بازار جشنواره فعال کردیم تا نیازها را بازگو و شرکت‌ها را در مسیر درست هدایت کنند.

وی افزود: معنی لفظی فن‌بازار مبادله تجاری است؛ یعنی فن‌بازار مکانی است که مخترعین، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور طرح‌هایی را که اختراع کرده‌اند، در معرض نمایش می‌گذارند تا سرمایه‌گذاران و نهادهای دولتی این طرح را ببینند، خریداری کنند و انتقال فناوری انجام شود و به تجاری‌سازی رسد.