استاندار خراسان رضوی گفت: بین‌المللی شدن جشنواره حرکت در راستای سیاست‌های دولت است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رمعاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، علیرضا رشیدیان شامگاه گذشته، 19 مهرماه، در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی حرکت که در آمفی‌تئاتر دانشکده علوم دانشگاه فردوسیٰ برگزار شد، با بیان اینکه میزبانی جشنواره ملی حرکت توسط انجمن‌های علمی برای مشهد اتفاق خوبی است، عنوان کرد: برای اینکه د عرصه رقابت علمی جایگاهی داشته باشیم، باید بین دانشجویان و صنعت ارتباط برقرارکنیم. در صورتی که موفق به این کار نشویم، نمی‌توانیم تکنولوژی و فناوری داشته باشیم.

وی با اشاره به بین‌المللی شدن جشنواره حرکت، اظهار کرد: این اتفاق در راستای سیاست‌های دولت یازدهم و به منظور برقراری ارتباط با سایر کشورهاستٰ. امیدواریم این تعامل برای هر دوطرف سودمند باشد و دانشجویان ایرانی بتوانند با دانشگاه‌های کشورهای دیگر همکاری خوبی را داشته باشند.

رشیدیان ادامه داد: با بین‌المللی شدن جشنواره می‌توانیم از نخبگان سایر کشورها اطلاع ‍پیدا کنیم و در زمینه‌های مختلف از آنان کمک بگیریم.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: امیدواریم این تعامل و ارتباط با سایر کشورها گسترش پیدا کند. اگر بخواهیم کشوری قدرتمند داشته باشیم باید با دانایی رفتار کنیم.