نماینده سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی مطرح کرد:

امکان برگزاری جشنواره حرکت در کشورهای دیگر

نماینده سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی گفت: جشنواره حرکت می تواند در کشورهای دیگر نیز برگزار شود.

امینی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با اشاره به حضور هفت کشور در این جشنواره اظهار کرد: متاسفانه به کشورهای مختلف برای حضور دیر اطلاع داده شد و اگر اطلاع رسانی سریعتر انجام می شد  این کشورها می توانستند حضور موثری در جشنواره  داشته باشند.

وی ادامه داد: انعکاس خبری جشنواره حرکت در شبکه های بین المللی، تبلیغات و مصاحبه  با افراد خارجی در جشنواره می تواند به شناخته شدن این جشنواره کمک زیادی کند و رایزن فرهنگی امادگی پشتیبانی لازم از این برنامه را دارد.

نماینده سازمان ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه جشنواره امسال برای اولین بار در بخش بین المللی برگزار می شود، گفت: این جشنواره ، حرکت بسیار خوبی است  اما برای رسیدن به هدف اصلی نیازمند زمان بیشتری هستیم.

امینی با اشاره به فعالیت این سازمان با دانشگاه فردوسی گفت: با مرکز اموزش زبان فارسی به غیر زبانان ارتباطات زیادی داریم و برای افتتاحیه این مرکز نیز راهنمایی های را برای دانشگاه فردوسی داشتیم در چند سالی که با این دانشگاه تفاهم نامه فرهنگی امضاء کردیم سعی شده است در کنار دانشگاه فردوسی فعالیت های خوبی داشته باشیم.

تهیه کننده خبر: فاطمه جوادی