کارشناس انجمن علمی دانشگاه صنعتی اصفهان:

بین المللی شدن جشنواره حرکت تاثیر مثبتی دارد

کارشناس انجمن علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: بین المللی شدن جشنواره حرکت تاثیر مثبتی دارد

احد سوخک در گفت و گو با  با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با اشاره به فعالیت 16 انجمن علمی در این دانشگاه، تصریح کرد: 14 انجمن علمی در دانشکده‌ها و دو انجمن بین رشته ای فعالیت می کنند و جشنواره حرکت به صورت داخلی هر ساله در این دانشگاه برگزار شده و طرح های مختلف بعد از داوری برای حضور در جشنواره کشوری گزینش می شوند.

وی ادامه داد: در جشنواره ملی دانشجویی حرکت در شیراز این دانشگاه در  نشریات حائز رتبه شد.

سوخک با بیان اینکه جشنواره نکات مثبت و منفی زیادی داشته است، افزود: برگزاری جشنواره در فضای باز و برنامه خوبی که برای این افتتاحیه تدارک دیده شده بود از نکات مثبت آن بود اما این جشنواره می توانست نظم بیشتری داشته باشد.

کارشناس انجمن علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به صحبت بعضی از افراد مبنی بر این که این جشنواره بار علمی ندارد، عنوان کرد: جشنواره امسال در بخش علمی فعالیت خوبی دارد حتی اگر  جشنواره بار علمی هم نداشته باشد جمع شدن دانشگاه های مختلف کنار هم و تبادل  اطلاعات کارشناسان علمی می تواند برای آنان بسیار مفید باشد.

وی به برگزاری اولین استارت آپبیکن این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: این استارت آپ ویکند در بخش آی کی با حضور نماینده استارت آپ ویکند با حضور نماینده جهانی ایران برگزار شد.

وی با بیان این که جشنواره شیراز بیشتر در بخش فرهنگی فعال بود، تصریح کرد: خوشبختانه این جشنواره نسبت به سال گذشته پیشرفت خوبی داشته و دانشگاه‌ها حضور قوی تری داشته اند.