مدیرفرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:

حضور دانشجویان در برگزاری هشتمین جشنواره حرکت، آن را متمایز کرده است

مدیرفنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حضور دانشجویان در برگزاری هشتمین جشنواره حرکت موجب تمایز آن با جشنواره‌های پیشین است.

میرزایی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت برعهده دانشجویان بوده باعث شد که هشتمین جشنواره حرکت به یکی از جشنواره‌های متمایز تبدیل شود.

وی با اشاره به حضور فن بازار برای اولین بار در جشنواره ملی حرکت، عنوان کرد: حضور بخش صنعت در این جشنواره موجب تفاوت آن با دوره‌های گذشته شده است.

مدیرفنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: باتوجه به حضور بخش بین‌الملل  برای اولین‌بار در این جشنواره، امیدواریم باعث ایجاد قدم‌های موثر در جهت منطقه‌ای شدن آن شود.

میرزایی تصریح کرد: دانشجویانی که در حال حاضر در بخش ملی حاضر هستند، حضور موفقی در بخش دانشگاهی جشنواره داشتند و با همکاری روسا و معاونان دانشگاه به جشنواره ملی حرکت در مشهد اعزام شدند.

مدیرفنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه افرادی که در فن بازار فعال هستند فارغ التحصیلان رشته های مختلف هستند، تصریح کرد: این افراد بلافاصله بعد از اتمام درس خود و به دلیل آشنایی قبلی جذب محیط کار می‌شوند و بسیاری از کسانی که در مراکز رشد فعالیت می کند در ابتدا دانشجویانی بودند که در انجمن ها فعالیت داشتند.

وی با تاکید براینکه در این جشنواره نخبگان شناسایی می شوند و ایده های خوب به مرحله اجرا می رسد، عنوان کرد: جشنواره ملی دانشجویی حرکت مسیر رشد و تعالی را به خوبی برای دانشجویان هموار می کند.

شوراهای انجمن علمی باید از انجمن های علمی حمایت کنند

وی عنوان کرد: در حال حاضر شورای انجمن های علمی نهادی قانونی است که سه اتحادیه برگزیده نیز به عنوان عضو دانشجویی با معاون فرهنگی وزیر، مدیرکل امور دانشجویی، معاون پارلمانی وزارت علوم و دبیران انجمن های علمی در جلسات شرکت می کنند. برای این افراد توسط وزیر حکم صادر می شود.

میرزایی با اشاره به نشاط این جشنواره گفت: در بین اساتید و همچنین بیرون از دانشگاه نیز افراد برای حضور در جشنواره آماده می شوند.

مدیرفنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به این که در حال حاضر جشنواره بیشتر فناورانه است، اظهار کرد: سیاست گذاری های جدید باید طوری باشد که بخش علمی جشنواره فعال تر بشود.

وی اظهار کرد: بعضی از افراد معترض هستند حوزه علمی زیر مجموعه ای از وزارت علوم است با توجه به اینکه در این وزارت خانه بودجه برای بخش علمی نیز در نظر گرفته شده، درصورتی‌که بودجه‌ای ازاعتبارات معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز به این بخش اختصاص داده می‌شود که در حال حاضر این بودجه داده نمی شود.

میرزایی تصریح کرد: برای اختصاص بودجه جلسات مختلفی برگزار کرده ایم و امیدواریم که بتوانیم در سیاست گذاری ها نقش داشته باشیم در حال حاضر نگاه به این بخش نگاه هدایتی و هدفمند است .

مدیرفنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وضعیت فعلی گفت: وضعیت موجود وضعیت خوبی است در تعاملات مختلف به صورت هدفمند کار می کنیم و با سازمان ها ارتباط داریم.

وی به تشکیل اتحادیه های انجمن اشاره و عنوان کرد: تشکیل این اتحادیه ها اولویت امسال است در حال حاضر دانشگاه ها از انجمن ها حمایت می کنند اتحادیه ها نیز می تواند از این حمایت ها بهره مند شوند.

میرزایی تصریح کرد: به دلیل اینکه اتحادیه ها در حال شکل گیری هستند باید با برنامه هدفمند و ویژه فعالیت کنند. اتحادیه ها در سال کنفرانس ملی برگزار می کنند در این کنفرانس ها می توانند با صنعت نیز ارتباط بگیرند.

تهیه کننده خبر: فاطمه جوادی