دبیر خانه صنعت، معدن، تجارت خراسان رضوی :

مشهد می‌تواند میزبان دایمی جشنواره ملی حرکت باشد

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: مشهد با توجه به پتانسیل هایی که دارد می تواند میزبان دایمی جشنواره ملی حرکت باشد.

فیروز ابراهیمی در گفت و گو با  خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با تاکید براینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه محکم بوده، ادامه داد: در این نمایشگاه پرمحتوا افراد جوان  و با انگیزه ای فعال هستند و امیدواریم حاصل این جشنواره توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خراسان رضوی باشد.

وی با اشاره به ایده های جدیدی که در جشنواره عرضه شده است، گفت: امیدواریم این ایده ها سرنوشتی مانند سرنوشت پایان نامه های دانشجویی نداشته باشد و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه می تواند موجب عملیاتی شدن ایده ها شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های اقتصادی زیادی در شرق کشور نهفته است، ادامه داد: بخش زیادی از ایده های مطرح شده در جشنواره ملی دانشجویی حرکت قابلیت تجاری سازی داشته ودر این زمینه باید  نهادهای دانشگاهی و بخش خصوصی به اجرایی شدن آنان کمک کنند.

وی با بیان ینکه در حال حاضر کشور نیازمند حرکت جهادی در حوزه علمی است، عنوان کرد: نمایشگاه در سطح بسیار خوبی برگزار شده و امیدواریم این جشنواره دستاوردهای خوبی داشته باشد.

ابراهیمی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه فردوسی و خانه صنعت و معدن اظهار کرد: حضور ما در این نمایشگاه براساس تفاهم نامه است و امیدواریم بتوانیم به عملیاتی شدن ایده های دانشجویی کمک کنیم.

تهیه کننده خبر: فاطمه جوادی