رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی :

جشنواره‌ها باید زیر نظر بنیاد علمی نخبگان برگزار شود

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی گفت: اگر جشنواره‌هایی نظیر حرکت تحت پوشش بنیاد باشد، می‌تواند نخبگان بیشتری را جذب کند.

جواد سرگلزایی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، با بیان اینکه این جشنواره‌ها باید زیر نظر بنیاد علمی نخبگان برگزار شود، عنوان کرد: مسئولان دانشگاه می‌توانستند با ما در برگزاری این جشنواره هماهنگی داشته باشند تا تیم داوری ما برای حضور در جشنواره تدارک ببیند و اختراعاتی که در جشنواره است را بررسی کرده و در صورتی که امتیازهای لازم را بگیرند تحت پوشش بنیاد نخبگان قرار گیرند.

وی ادامه داد: از طرح‌هایی که ثبت اختراع و تائیدیه علمی دارند با دادن وام‌های قرض‌‌الحسنه حمایت می‌شود.

سرگلزایی با اشاره به حضور 120 مخترع سطح سه در خراسان رضوی تصریح کرد: مخترعان پس از ثبت اختراع در سایت ملی نخبگان که یک تا دو ماه زمان می‌برد، برای تائیدیه علمی اختراع خود را به تهران می فرستند. بعد از صدور تاییدیه‌های علمی باید این افراد اختراع خود را با بستن قرارداد با سازمان و یا ارگان‌ها و... تجاری‌سازی کنند.

وی با اشاره به حمایت کامل از اختراعاتی که در این مرحله هستند، اظهار کرد: ما بودجه‌هایی در این سازمان داریم که می‌توانیم آن را برای تجاری‌سازی طرح‌ها استفاده کنیم. به کسانی که طرح‌های خوبی داشته باشند تا یک میلیارد تومان وام داده می‌شود. این وام‌ها بدون بهره است.

وی گفت: تاکنون به دو طرح وایتکس‌ساز خانگی و گرمایش و سرمایش بدون برق وام تعلق گرفته است. پنج طرح دیگر نیز در نوبت گرفتن وام هستند.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی تاکید کرد: کسانی که تقاضای گرفتن وام دارند باید شرایط این سازمان را داشته باشند. داشتن سند خانه و یا گرفتن کارت یاراانه روستائیان به عنوان ضامن برای طرح‌ها لازم است.