معاون پژوهشی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی:

جشنواره حرکت فرصت مناسب برای ارتباطات بین دانشگاهی

معاون پژوهشی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی گفت: جشنواره حرکت فرصتی برای ارتباط بین دانشگاه‌ ‌ها را ایجاد می‌کند.

حمید پوررضا در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، در رابطه با جشنواره ملی حرکت گفت: ما معمولا ارتباطی با دانشگاه‌های دیگر نداریم اما در این جشنواره امکان این ارتباط به وجود آمده و این امر برای گسترش دانش در سطح دانشگاهی بسیار مهم و مفید است و امکان آگاهی از دستاوردهای دیگر دانشگاه‌ها را فراهم می‌کند.

وی در خصوص در مورد دستاوردهای دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی در این دوره از جشنواره گفت: دانشجویان مهندسی یک دستگاه پرینتر سه‌بعدی و همچنین یک خودروی فرمول یک تهیه کرده‌اند که در این جشنواره به نمایش درآمده بوده که محصول کار دانشجویان انجمن علمی مکانیک دانشگاه فردوسی است.

پوررضا اضافه کرد: این خودرو در چندین جشنواره شرکت کرده و مقام‌هایی را نیز کسب کرده است.