بازرس اتحادیه انجمن‌های علمی روانشناسی و مشاوره کشور:

فعالیت 9 اتحادیه در هشتمین جشنواره ملی حرکت

بازرس اتحادیه انجمن‌های علمی روانشناسی و مشاوره کشور گفت: 9 اتحادیه در هشتمین دوره از جشنواره ملی دانشجویی حرکت فعال هستند.

علی ممتاز در گفت‌وگو با  خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی با بیان این که از اسفند ماه سال گذشته اتحادیه روانشناسی تشکیل شده است، عنوان کرد: تاکنون اتحادیه‌های دیگری نیز فعال شده است.

وی با اعلام اینکه اتحادیه ما در هشتمین جشنواره  ملی حرکت غرفه دارد.، دامه داد: بخش گردشگری این جشنواره که زیر نظر ما درحال فعالیت است، برنامه‌های خوبی برای سه روز برگزاری جشنواره در نظر گرفته اما با توجه به ابلاغیه وزارتخانه و دو روزه شدن جشنواره، در برنامه‌ها کمی جابه‌جایی داشته‌ایم.

ممتاز خاطرنشان کرد: شب گذشته دانشجویان به حرم مطهر مشرف شدند. امشب نیز برنامه خرید برای آنان در نظر گرفته شده است و امیدواریم بتوانیم برنامه‌های خوبی برای حضور دانشجویان در این مدت تدارک ببینیم.