در هشتمین جشنواره ملی حرکت صورت گرفت؛
انعقاد قرارداد شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه فردوسی با بخش صنعت

در نخستین ساعت از برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت قراردادی میان شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه فردوسی به بخش خصوصی صنعت منعقد شد.

زهرا اطهری مجری فن بازار جشنواره ملی حرکت در گفت‌وگو با خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، اظهار کرد: این قرارداد با شرکت مهتا طوس مبتنی بر دیده‌بان‌های جستجوی حفاظتی در جهت شناسایی نیازهای شرکت نام برده و تلاش در جهت حل این مشکلات منعقد شده است.

وی با بیان اینکه این سه شرکت دانش‌بنیان در زمینه‌های مختلف حدود چهار سال سابقه کاری دارند، افزود: ارایه خدمات مشاوره‌ای و برنامه‌ریزی به این شرکت در چهار زمینه برنامه‌های حقوقی، دستگاه‌های کاری، بازار و فروش و ارتقای محصولات توسط سه شرکت دانش‌بنیان از مرکز رشد دانشگاه فردوسی و یک دانشجوی دکتری این دانشگاه انجام می‌شود.