دانشجوی عراقی  دانشگاه بغداد  گفت:

نظم جشنواره حرکت موجب تعجبم شد

حیدرالخالدی در گفت‌وگو با  خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با بیان اینکه در رشته جدیدی که  با ربات‌ها سروکار دارد تحصیل می‌کند، گفت: دو پروژه شامل دوربینی که بدون عکاس می‌تواند عکاسی و تصویربرداری کند و رباط کوچکی که برای تعمیرات ماشین و هواپیما به کار می‌رود و احتیاجی به حضور فردی ندارد از پروژه‌های من هستند..

وی عنوان کرد: دانشگاه بغداد قدیمی‌ترین دانشگاه عراق است اما در دانشگاه چنین جشنواره‌هایی نداریم. تنها جشنواره، جشنواره‌ای با نام سیادت با حصور دولت عراق بود که متاسفانه من در آنجا نتوانستم دستاوردی داشته باشم.

این دانشجوی عراقی با اشاره به برگزاری جشنواره حرکت در ایران گفت: این جشنواره به خوبی و با رتبه علمی بالایی در حال برگزاری بوده و حضور در این جشنواره فرصت بسیار خوبی بود که در آن حضور یابیم. این اولین بار است که در یک جشنواره بین‌المللی شرکت می‌کنیم.

الخالدی ادامه داد: برنامه‌ریزی این جشنواره به خوبی صورت گرفته و در  کنار هم بودن دانشجویان و صنعتگران توانسته شور و نشاط خاصی به جشنواره حرکت بدهد و امیدواریم در عراق نیز شاهد چنین جشنواره‌هایی باشیم.