در گفت‌و گو با یک دانشجوی فرانسوی درهشتمین جشنواره ملی حرکت مطرح شد:

ایران در علم و فرهنگ پیشتاز است

دانشجویا فرانسوی حاضر در درهشتمین جشنواره ملی حرکت گفت: ایران در کسب علم و فرهنگ پیشتاز است.

یوکو  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با بیان اینکه ایران ازنظر علمی تفاوت زیادی با دیگر کشورها ندارد تنها تفاوت ایران در زمینه‌های دینی و مذهبی است، اظهار کرد: هدف از سفر به ایران این بود که از نزدیک با فرهنگ، آداب و رسوم و پیشرفت‌های علمی این کشور آشنا شویم.

وی ادامه داد: در این جشنواره‌ها کشورهای مختلف ایده‌های خود را ارایه کرده و براساس این ایده‌ها طرحی ارایه می‌شد.

این دانشجوی فرانسوی با اشاره به تحصیل خود در آلمان، فرانسه و اسپانیا گفت: سه سال بود که به کشورهای مختلف سفر می‌کردم اما در سفری که به ایران داشتم به دلیل جذابیت فرهنگی تصمیم گرفتم مدتی در این کشور بمانم. موسیقی ایران در دنیا بی‌نظیر است.

وی به حضور خود در یکی از پروژه‌های آی‌تی دانشگاه فردوسی اشاره کرد و افزود: این پروژه با استانداردهای بالای جهانی نهایی شد.

یوکو با بیان این که برای حضور در جشنواره تنها چهار روز فرصت داشتیم، اظهار کرد: به  دلیل عدم آشنایی قبل از جشنواره با چالش‌های زیادی روبه‌رو بودیم اما با مساعدت و همکاری‌های صورت گرفته توانستیم فضای خوبی را برای حضور در جشنواره فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: این جشنواره علمی از کیفیت بالایی برخوردار است امیدواریم بتوانیم دستاوردهایی از این جشنواره داشته باشیم.