مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم:

ضرورت ارتباط انجمن‌های علمی با صنعت و جامعه، موجب تقویت اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی است

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: ارتباط با صنعت و کار آفرینی و جامعه از ضرورت‌های انجمن‌های علمی بوده بنابراین سیاست‌های ما را در تقویت و ایجاد اتحادیه‌ انجمن‌های علمی دانشجویی تقویت کرده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، دکتر میرزایی امروز 18 مهرماه در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت در دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد، با اشاره به رویکردهای این وزارتخانه برای هماهنگ‌سازی فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی تاکید کرد: وزارت علوم پیگیر افزایش تقویت اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی است تا نقشه راهی برای این انجمن‌ها ترسیم شود.

وی با بیان این که رویکرد اصلی در برگزاری این جشنواره بین‌المللی کردن آن است، گفت: خوشبختانه این اتفاق در مشهد افتاد .پیش از این شش جشنواره در تهران برگزار شد، اما سیاست وزارتخانه این بود که از برگزاری این جشنواره به صورت متمرکز خودداری شود.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: دانشگاه فردوسی به لحاظ فعالیت انجمن‌های علمی در قله‌ای قرار دارد که بسیار رفیع است اما تقارن این دوره از جشنواره با عدد 8 و همچنین وجود مبارک هشتمین امام حضرت رضا (ع) در مشهد باعث شد که میزبانی این دوره به دانشگاه فردوسی واگذار شود.

وی اضافه کرد: در سال گذشته شش اتحادیه دانشجویی تشکیل شد و امسال نیز قرار است چهار اتحادیه دیگر تا پایان سال شکل گیرد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: اتحادیه‌ها به صورت رسمی ایجاد شده و سعی ما این است که ارتباط بین جامعه و صنعت با دانش از مدخل انجمن‌های علمی انجام شود.

میرزایی تصریح کرد: در حال حاضر شش هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های کشور فعالیت می‌کنند که شاید برقراری ارتباط بین همه اآن‌هاا مقدور نباشد اما ایجاد اتحادیه‌های انجمن‌های علمی این امکان را فراهم می‌کند.

وی با بیان این که تشکیل اتحادیه‌های دانشجویی مانع از موازی کاری بین انجمن‌های علمی خواهد شد، عنوان کرد: چهار درخواست دیگر برای راه‌اندازی اتحادیه‌های دانشجویی داریم که تا پایان سال این درخواست‌ها به نتیجه خواهد رسید و امیدواریم مشارکت انجمن‌های علمی در اتحادیه‌های دانشجویی بتواند موجب ترسیم نقشه راهی برای این تشکل‌ها شود.

پس از افتتاح نمایشگاه دستاوردهای علمی انجمن‌های علمی در دانشگاه فردوسی مسوولان وزارتخانه و دانشگاه فردوسی از این دستاوردها بازدید کردند. این جشنواره تا 19مهرماه در دانشگاه فردوسی دایر خواهد بود.