1معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی:

جشنواره حرکت، فرصتی برای نمایش دستاوردهای علمی دانشجویان

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی گفت: جشنواره حرکت فرصتی مناسب برای نمایش دستاوردهای دانشجویی است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، دکتر علی یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد امروز 18 مهرماه در در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره از جشنواره حرکت که در دانشگاه فردوسی برگزارشد، با بیان این که برگزاری جشنواره حرکت فرصتی است برای نمایش توانمندی‌های انجمن‌های علمی اظهار کرد: این جشنواره می‌تواند میزبان رقابت سالمی بین هزاران انجمن علمی باشد

وی با اشاره به محوریت دانشجویان در برگزاری هشتمین دوره از جشنواره ملی حرکت تصریح کرد: ما حداقل مداخله را در برگزاری این جشنواره داشتیم و این دوره از جشنواره یک تجربه تمام عیار دانشجویی بوده است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی ادامه داد: از انجمن‌های علمی پرشمار، تعدادی برگزیده شده‌ و در این دوره از جشنواره دستاوردهای خود را به نمایش می‌گذارند. در حقیقت جشنواره حرکت نمایشگاهی از دستاوردهای برگزیدگان انجمن‌های علمی است.

یوسفی با اعلام اینکه این دوره از جشنواره در سه بخش برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد:. بخش اول و اصلی‌ترین قسمت آن مربوط به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌ها بوده که در این دوره علاوه بر انجمن‌های علمی، فن بازار، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد نیز راه‌اندازی شده‌اند تا انجمن‌های علمی با این مجموعه‌ها بتوانند ارتباط برقرار کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی با اشاره به دومین بخش برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت گفت: در کنار برگزاری این نمایشگاه ما کارگاه‌های آموزشی با محوریت کارآفرینی برای تشکل‌های علمی برگزار می‌کنیم .

یوسفی با تاکید براینکه در این دوره از جشنواره 140 دانشجو فعال انجمن‌های علمی مشارکت در اجرا داشته‌اند، .تصریح کرد: این دوره از جشنواره چند مزیت خاص دارد و یکی از مزیت‌ها این است که سعی کرده‌ایم ضعف‌های دوره‌های قبل در این دوره وجود نداشته باشد.

دبیر هشتمین جشنواره ملی حرکت خاطرنشان کرد: این جشنواره با محوریت شورای دبیران انجمن‌های علمی راه‌اندازی شده و ما در برگزاری آن حداقل مداخله را داشته‌ایم. علاوه بر این در این دوره از نمایندگان کشورهای دیگر نیز برای حضور در جشنواره دعوت به عمل آمده و 10 کشور تا کنون در هشتمین دوره شرکت کرده‌اند. همچنین تعدادی از دانشجویان واحد بین‌الملل دانشگاه از کشورهای آلمان، فرانسه، چین، کره جنوبی و... نیز در این دوره حضور دارند.

یوسفی در خصوص سومین بخش این جشنواره گفت: بخش سوم این دوره مربوط به فن بازار است که بین واحدهای فناور و انجمن‌های علمی ارتباط برقرار می‌کند و می‌تواند تبدیل به یک تجربه فراگیر شود تا در آینده بخش بین‌الملل و فن بازار جشنواره نیز تقویت شود.