Format wideرییس دانشگاه فردوسی مشهد:

جشنواره حرکت زمینه ساز شرکت‌های دانش بنیان است

رییس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: جشنواره حرکت می‌تواند زمینه ساز تشکیل شرکت‌های دانش بنیان شود.

به گزارش خبرنگار معاون فرهنگی و اجتماعی باشگاه خبرنگاران، دکترمحمد کافی امروز 18 مهر ماه در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، عنوان کرد: امیدواریم از چنین جشنواره‌هایی صدها و هزاران شرکت دانش بنیان پا بگیرند و ایران را بر تارک علم و فناور ی جهان قرار دهند.

وی با بیان اینکه دانشجویان شرکت کننده در جشنواره ملی حرکت همت زیادی داشته‌اند، ادامه داد: امیدوارم با پرورش و تبدیل ایده به طرح و در نهایت تبدیل به تجاری‌سازی شاهد این باشیم که هر کدام از دانشجوان و مجموعه‌هایی که در جشنواره  حرکت شرکت می‌کنند نقشی در سازندگی ایران داشته باشند.

کافی با بیان اینکه شعار دانشگاه فردوسی دانشجو محوری است، تصریح کرد: افتخار دانشگاه فردسی دانشجویان آن بوده و دانشجویان دانشگاه فردوسی بیش از سایر دانشگاهیان افتخار کسب کرده‌اند.

وی ادامه داد: کسب رتبه برتر در جشنواره‌های پیشین حرکت، کسب رتبه اول در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، کسب جام قهرمانی المپیاد ورزشی و توفیق در المپادهای علمی از دستاوردها و افتخارات دانشجویان دانشگاه فردوسی است.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برگزاری این جشنواره به این شکل زیبا فقط با همت دانشجویان بوده است.

کافی با اشاره به اینکه خود من نیز در جریان فعالیت‌های دانشجویی بوده‌ام، خاطر نشان کرد: من شاهد زحمات و تلاش‌های بی‌شمار دانشجویان برای فراهم کردن مقدمات سفر و اسباب شرکت در جشنواره بوده‌ام ومطمئن هستم شما با این همتی که دارید اقدامات مهم‌تر را نیز به بهترین نحو انجام خواهید داد.