جانشین دبیر ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت:‌

هدف تیم دانشجویی هشتمین جشنواره حرکت، پاسخ درست به اعتماد مسوولان است

جانشین دبیر ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت گفت: تیم دانشجویی هشتمین جشنواره حرکت، تمام تلاش خود را به‌کار گرفته تا اعتماد مسوولان را به درستی پاسخ دهد.

علی صداقت در گفت‌وگو با خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی، با تاکید براینکه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت، اولین دوره‌ای بوده که توسط دانشجویان برگزار می‌شود، اظهار کرد: در دوره‌های گذشته این جشنواره توسط کارشناسان و مسوولان دانشگاهی برگزار می‌شد و امسال تنها دوره دانشجویی جشنواره حرکت بوده که این نشان‌دهنده اعتماد مسوولان به دانشجویان است.

وی ادامه داد: اگراین دوره از جشنواره حرکت به بهترین صورت برگزار شود، خستگی حاصل از زحمات شبانه روزی تیم 150 نفری دانشجویان دانشگاه فردوسی از بین خواهد رفت.

جانشین دبیر ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت با اشاره به اینکه در دوره قبل جشنواره به عنوان دبیرانجمن علمی شهرسازی شرکت کردم، تصریح کرد: دانشکده شهرسازی، معماری و هنرهای اسلامی دانشگاه فردوسی در بخش نشریه هنر و پژوهش‌های هنر و معماری آثاری را به هشتمین دوره جشنواره حرکت ارسال کرده است.

صداقت با بیان اینکه دانشکده شهرسازی، معماری و هنرهای اسلامی دانشگاه فردوسی در جشنواره دانشگاهی حرکت موفق به کسب دو مقام برترشد، افزود: امسال در جشنواره دانشگاهی حرکت برای اولین بار در تاریخ این دانشکده، نشریات و انجمن علمی معماری در بخش آموزشی برگزیده و انجمن علمی شهرسازی نیز در زمینه آموزشی و پژوهشی قابل تقدیر شد.

وی عنوان کرد: از تیرماه سال جاری در دبیرخانه هشتمین جشنواره حرکت در بخش‌های نمایشگاه، طراحی سردر ورودی و فضای مکس، طراحی غرفه دانشگاه فردوسی، ویژه نامه حرکت، رسانه و تبلیغات با همکاری تیم دانشجویی فعالیت می‌کنم.

جانشین دبیر ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت با اشاره به اینکه هدف تیم دانشجویی هشتمین جشنواره ملی حرکت از ابتدا صرف فعل خواستن و توانستن بود، خاطرنشان کرد: از مزیت‌های این دوره از جشنواره، کارگروهی و دورهمی‌های دانشجویی بود که متاسفانه بعد اتمام برگزاری آن به ‌پایان می‌رسد.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی