نشست آغاز فعالیت هشتمین جشنواره ملی حرکت با حضور کمیته اجرایی آن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، دکتر علی یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی و دبیراجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت 16 مهرماه در جلسه توجیهی کمیته اجرایی هشتمین جشنواره حرکت که در مجتمع کانون‌های فرهنگی دانشگاه فردوسی برگزارشد، با اشاره به برگزاری این دوره از جشنواره حرکت توسط دانشجویان جدیدالورود، کنونی و فارغ التحصیل دانشگاه فردوسی درکنار یکدیگر، اظهار کرد: اگر در انجام کاری به دانشجویان اعتماد می‌کنید، مطمین باشید که اقدامی بزرگ در راه است.

وی با تاکید برآمادگی کامل تیم دانشجویی هشتمین جشنواره ملی حرکت در استقبال از میهمانان آن، ادامه داد: ما باید خود را آماده میزبانی گسترده و پرحاشیه‌ای کنیم بنابراین باید تمام صبر و حوصله خود را در برخورد با میهمانان به کارگیرید تا هیچ گونه مشکلی پیش نیاید وابتکار عمل از دست نرود.

دکتر احمدرضا اصغرپور، مدیر اجتماعی دانشگاه فردوسی نیز در این جلسه با اعلام اینکه مراسم افتتاحیه این دوره از جشنواره شنبه، 18 مهرماه در ساعت 8:30 صبح برگزار می‌شود، عنوان کرد: 19 مهرماه از ساعت 6 بعدازظهر تا 9 شب اختتامیه و 20 مهرماه جمع‌آوری غرفه‌ها این جشنوراه خواهد بود.

وی با اشاره به ممسوولیت‌پذیری تیم دانشجویی در فعالیت‌های جمعی صورت گرفته، تصریح کرد: احساس رضایت درونی از خودتان بهترین تقدیری است که می‌توان انجام داد و مطمین باشید این فعالیت‌ها در آینده شما بسیار موثر خواهد بود.

مدیر اجتماعی دانشگاه فردوسی افزود: تیم اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت باید در انجام وظایف خود هماهنگ باشد تا خاطره خوبی از این رویداد ملی در دانشگاه فردوسی برای میهمانان برجای گذارد.

علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت نیز در ادامه با بیان اینکه نزدیک به سه ماه بوده از فعالیت دبیرخانه این دوره از جشنواره می‌گذزد، خاطرنشان کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها طی روزهای گذشته انجام شده و امروز با تلاش بی‌دریغ تیم اجرایی پابان آن فرارسیده است.

وی گفت: از دانشجویان تیم اجرایی در بخش اسکان، حمل‌ونقل، انتظامات خواهشمندم آمادگی کامل را برای استقبال از میهمانان داشته باشند و صله‌ی صدر را در برخورد با آنان به‌کارگیرند.

مسوول ستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت یادآورشد: برگزاری این دوره از جشنواره به هنر و مدیریت دانشگاه بستگی دارد که چقدر تلاش کنیم تا رویدادی متفاوت رخ دهد.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی