IMG 3259 - newsدبیرستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت:

برای اولین‌بار دانشجویان برگزاری جشنواره حرکت را به عهده گرفتند.

دبیرستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت گفت: برای اولین‌بار تمام اقدامات برگزاری این دوره جشنواره حرکت را دانشجویان خود به عهده گرفتند.

علی توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، با تاکید بر اینکه برای اولین بار درهشتمین جشنواره ملی انجمن‌های علمی حرکت تمام اقدامات برگزاری آن توسط دانشجویان عضو انجمن‌های علمی صورت گرفته، اظهار کرد: انجام یکسری فعالیت‌ها اثبات می‌کند که می‌توان به تیم دانشجویی اعتماد کرد و بهترین نتایج را به‌دست آورد.

وی در خصوص برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه فردوسی، تصریح کرد: برگزاری این جشنواره باعث ایجاد همکاری و ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با دستگاه‌های شهری، استانی و نهادهای ملی می‌شود.

دبیرستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت ادامه داد: دانشگاه فردوسی به واسطه میزبانی جشنواره ملی حرکت توانست تعامل گسترده‌ای با سازمان‌های مختلف نظیر شهرداری و اداره کل ارشاد برقرار کند.

توکلی با بیان اینکه از اکثر دانشکده‌های مختلف دانشگاه فردوسی دستاوردهایی درهشتمین جشنواره ملی حرکت ارایه خواهد شد، عنوان کرد: از دانشکده‌های ادبیات، منابع طبیعی، ریاضی، علوم اداری، معماری وشهرسازی، علوم پایه و کشاورزی دانشگاه فردوسی در این دوره از جشنواره شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به میزaبانی دانشگاه فردوسی در این دوره از جشنواره حرکت، افزود: نگران هستیم که به واسطه میزبانی دانشگاه فردوسی جو منفی برای شرکت کنندگان ما در جشنواره حرکت ایجاد شود.

دبیرستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت خاطرنشان کرد: از 19 حوزه‌ی اختراع، پژوهش، نوآوری، 19 اثراز جانب دانشگاه فردوسی به این دوره از جشنواره حرکت فرستاده شده است.

توکلی با اعلام اینکه محوریت کارگاه‎های هشتمین جشنواره ملی حرکت کارآفرینی بوده، اضافه کرد: کارگاه اقتصاد خلاق و آینده پژوهی، مدرسه کسب و کار، ارتباط موثر و کارگروهی، چگونه یک دانشگاه ارزش آفرین داشته باشیم و کار، شخصیت، هزاره سوم از زبان کارآفرین نمونه کشور طی این جشنواره برگزار خواهد شد.

مشارکت اعضای فعلی و پیشین انجمن‌های علمی در هشتمین جشنواره ملی حرکت

وی مشارکت اعضای فعلی، جدیدالورود و پیشین انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی درکنار یکدیگر را یکی از ویژگی‌های بارز این دوره از جشنواره حرکت دانست و بیان کرد: حدود 150 نفر از اعضای انجمن‌های علمی به عنوان نخبگان علمی و افراد باتجربه در حوزه اجرایی دانشگاه به‌منظور مشارکت در این دوره از جشنواره معرفی شدند.

دبیرستاد اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت یادآورشد: دانشگاه‌های تهران، شیراز و اصفهان، دانشگاه‌های قدرتمندی بوده و انتظار می‌رود بتوانند جوایزی را در هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت کسب کنند.

تهه کننده خبر: بنفشه مالکی