معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری و رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن وتجارت خراسان رضوی از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت بازدید کردند.

دکتر یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی، نهم مهرماه در نشست بازدید معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت که در دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: اساس برگزاری این دوره از جشنواره حرکت حاصل فعالیت تیم فعال و بدون نقص دانشجویی انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی است و ما فقط بخش کلی آن را برعهده داریم.

وی با اشاره به اینکه تعدد انجمن‌های علمی باعث شده که در تمام دانشگاه‌ها بیشترین فعالان دانشجویی را جذب کنند، ادامه داد: جشنواره ملی حرکت رقابت بین انجمن‌های علمی بوده و براساس داوری از بین 10 هزار انجمن علمی، برترین‌ها برگزیده شده و در مراسم اختتامیه از آنان تقدیرمی‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه حدود 76 دانشگاه صاحب امتیاز و 500 فعال دانشجویی به‌صورت رسمی درهشتمین دوره جشنواره ملی حرکت ثبت‌نام کرده‌اند، تصریح کرد:  نمایشگاه این دوره از جشنواره حرکت شامل نمایشگاه آثار انجمن‌های علمی، فن بازار و کارگاه‌های متعدد آموزشی با رویکرد کارآفرینی می‌شود.

دکتر یوسفی افزود: حضور فن بازار و انجمن‌های علمی درکناریکدیگر طی هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت فرصتی مناسب برای ارتباط بین انجمن‌های علمی با مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند که بخشی از هدف این جشنواره بوده و با استقبال زیادی نیز همراه است.

وی جشنواره حرکت را علمی، فرهنگی و آموزشی دانست و گفت: نظام برنامه‌ریزی جشنواره ملی حرکت به سمت جشنواره خوارزمی پیش می‌رود ولی هنوز نیازمند نظام ارزیابی دقیق‌تری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی اضافه کرد: تیم بزرگی از دانشجویان در برنامه‌های هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت نقش دارند که دارای نتایج موثری بوده و ما سعی کرده‌ایم که در این برنامه‌ها کمتر دخالت داشته باشیم و بیشتر دانشجویان را در مذاکرات مربوط به این جشنواره همراهی می‌کنیم.

دکتر یوسفی تاکید کرد: ماموریت انجمن علمی تولید محصول نیست بلکه تمرین در زمینه علمی، کارآفرینی، نشریات و سایر بخش‌ها بوده و درصد قابل توجه‌ای از آن‌ها در مسیر شرکت‌های رشد و دانش بنیان قرار می‌گیرند.

وی خواستار امتیازی برای برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی حرکت از جانب سازمان صنعت، معدن و تجارت شد و عنوان کرد: سازمان صنعت، معدن وتجارت حداقل امتیازی برای برگزیدگان بخش اختراع، ابداع و نوآوری به اندازه تقدیرخود جشنواره حرکت، به عمل آورد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی یادآورشد: این جشنواره در واقع فرصتی برای ارتباط، تبادل و انتقال تجارب بین انجمن‌های علمی کشور و آموزش به افراد حاضر در آن است.

دکتریوسفی با اعلام اینکه دانشگاه فردوسی تعداد قابل توجه‌ای انجمن فنی و مهندسی دارد که در رقابت‌های علمی مقامات ممتازی کسب کرده‌اند، اظهار کرد:با توجه به اینکه جشنواره حرکت یک رویداد مهم محسوب می‌شود و با جذابیت‌ها و استقبال زیادی همراه بوده، خدمات ارزان قیمتی برای میهمانان خارج از سهمیه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت در نظرگرفته شده است.

مهندس آژیر، معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن وتجارت خراسان رضوی نیز در ادامه این جلسه با اعلام اینکه برای برگزیدگان جشنواره حرکت می‌توان مزیتی فراتر از جایزه درنظرگرفت، اظهار کرد: پیشنهاد کارورزی برای برگزیدگان این دوره از جشنواره که فراتر از یک جایزه بوده را در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مطرح خواهیم نمود.

وی با بیان اینکه اگر برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد، خروجی خوبی از هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت خواهیم داشت، ادامه داد: واحدهای طرح و توسعه سازمان صنعت، معدن وتجارت خراسان رضوی می‌توانند از این جشنواره بازدید داشته باشند و قطعا واحدهای صنعتی از ایده‌های مطرح شده در آن استفاده خواهند کرد.

مهندس افشین، رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن وتجارت خراسان رضوی نیز در ادامه تصریح کرد: حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی، دکتری از جمله قدم‌هایی بوده که وزارت در خصوص تعامل با دانشگاه‌ها برداشته است می‌توان غرفه‌ای را در نمایشگاه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت به اطلاع‌رسانی در این زمینه اختصاص داد.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی