معاون پشتیبانی پارک علم وفناوری خراسان رضوی در بازدید از دبیرخانه هشتمین جشنواره حرکت مطرح کرد:

ضرورت مهارت‌آموزی دانشجویان در جشنواره حرکت

معاون پشتیبانی پارک علم وفناوری خراسان رضوی گفت: باید فرهنگ مهارت آموزی در بسترهای نظیر جشنواره حرکت برای دانشجویان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، مهندس مروی، نهم مهرماه در بازدید از دبیرخانه هشتمین جشنواره حرکت در دانشگاه فردوسی مشهد، بحران‌های مالی و اشتغال را از جمله مشکلات کشور طی چندساله گذشته دانست و اظهارکرد: در بسترهایی نظیر جشنواره ملی حرکت باید به فرهنگ مهارت‌آموزی دانشجویان پرداخته شود زیرا اگر فردی مهارت نداشته باشد، دولت نمی‌تواند درزمینه اشتغال او قدمی بردارد.

وی با تاکید براینکه مهارت باید در فضاهایی نظیر جشنواره حرکت شکل گیرد، ادامه داد: تمام دانشجویان دوره‌ی تحصیلی را می‌گذرانند ولی مهارت را آموزش نمی‌بینند بنابراین باید در تمامی ابعاد به آن توجه شود تا جامعه به سمتی برود که افراد مهارت‌های لازم را داشته باشند زیرا بدون آن نمی‌توان اقدامی برای آنان انجام داد.

معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به اینکه دانشجویان باید تفکر مهارت آموزی را داشته باشند، تصریح کرد: جشنواره حرکت رویداد خوبی بوده که با استقبال زیادی همراه است و می‌تواند در زمینه آموزش مهارت به دانشجویان موثرباشد.

جشنواره حرکت می‌تواند منشأ جشنواره خوارزمی شود

مروی با بیان اینکه شاید نباید جشنواره حرکت همچون جشنواره خوارزمی باشد، افزود: مهارت آموزی می‌تواند برندی برای جشنواره حرکت باشد تا منشأ جشنواره خوارزمی و مراکز رشد شود.

وی عنوان کرد: مراکز رشد نباید جایگزین انجمن‌های علمی شوند زیرا این انجمن‌ها می‌توانند مسیری برای رسیدن به مراکز رشد و جشنواره خوارزمی باشد.

جناب آقای دانایی، معاون دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت نیز در ادامه با اعلام اینکه بخش فن بازار جشنواره حرکت حاصل فعالیت‌های انجمن‌های علمی بوده، خاطرنشان کرد: انجمن‌های علمی بستر مناسبی برای ارتباط افراد و رفتن به سمت صنعت، تجارت و اقتصاد ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: جشنواره حرکت دارای 14عنوان در زمینه آموزشی، نشریات، کارآفرینی، علمی و پژوهشی، فعالان انجمن‌های علمی، اختراع و نوآوری است.

معاون دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی حرکت با اشاره به اینکه از تمام دانشگاه‌های مادر کشور، شهرستان‌های اطراف و برخی دانشگاه‌‌های غیرانتفاعی مشهد در این جشنواره حضور خواهند یافت، بیان کرد: مدارس تیزهوشان و کلیه دانشجویان استان خراسان رضوی از این جشنواره بازدید خواهند کرد.

دانایی یادآورشد: تمام اقدامات برای برگزاری هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت توسط دانشجویان صورت گرفته و زحمات بسیاری در تمامی حوزه‌ها برای برگزاری آن به بهترین نحو انجام داده‌اند.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی