دکتر کاملنیا و دکتر طاهری، رییس و معاون دانشکده معماری، شهرسازی و هنرهای اسلامی دانشگاه فردوسی از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، دکتر کاملنیا، رییس دانشکده معماری شهر سازی و هنرهای اسلامی هشتم مهرماه در بازدید از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت، پس از ارایه آخرین گزارشات توسط مهندس علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی این دوره جشنواره حرکت، اظهار کرد: دانشکده معماری، شهرسازی در زمینه طراحی و برگزاری غرفه‌های نمایشگاه هشتمین جشنواره ملی حرکت همکاری لازم را انجام خواهد داد.

وی با اشاره به روند خوب مشارکتی تیم دانشجویی در برگزاری این دوره از جشنواره در دانشگاه فردوسی، ادامه داد: در حال حاضر نیز تعداد زیادی از دانشجویان معماری و شهرسازی این دانشکده پیگیر برنامه‌ریزی در خصوص چگونگی طراحی غرفه‌های نمایشگاه این دوره از جشنواره حرکت هستند.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی