IMG 0133دکتر مقیمی و دکتر اجتهادی رییس و معاون دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، دکتر مقیمی، رییس دانشکده علوم پایه هشتم مهرماه در بازدید از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت، پس از ارایه آخرین گزارشات توسط مهندس علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی این دوره جشنواره حرکت، اظهار کرد: گزارشات از این جشنواره بسیار امیدوار کننده بوده و نشان می‌دهد که تیم قوی دانشجویی به‌درستی توانسته از عهده اداره این جشنواره برآید.

وی خاطرنشان کرد: در مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت، می‌توان سالن‌های دانشکده علوم پایه را در اختیار آن قرار داد.

دکتر اجتهادی، معاون دانشکده علوم پایه در ادامه افزود: با وجود تلاش‌های پیگیر تیم دانشجویی کمیته اجرایی دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکتف قطعا این جشنواره به‌ بهترین صورت برگزار خواهد شد.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی