دکتر هادی ابراهیمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه فردوسی از دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت بازدید کرد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، ابراهیمی پنجم مهرماه در بازدید از دبیرخانه و نشست صمیمی با کمیته اجرایی جشنواره ملی حرکت، با تاکید بر برگزاری نشست ادوار دبیران انجمن‌های علمی، اظهارکرد: با برگزاری چنین نشستی می‌توان از تجارب ارزشمند دبیران سابق انجمن‌های علمی بهره‌مند شد.

وی با اشاره به اینکه باید خریدار و فروشنده در فن بازار مشخص شود، افزود: باید معامله‌‌ی بین صاحب طرح و صنعت‌گر در حضور به‌درستی نظارت و مدیریت شود که به این موضوع در کارگروه‌های گذشته توجه چندانی نشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه  در سال 78 قرارشد بعد از برگزاری انتخابات شورای صنفی، انتخابات انجمن‌های علمی انجام شود و کسی نمی دانست که سرنوشت این نهاد چه می شود، تصریح کرد: امروز که انجمن‌علمی به نهالی بالغ تبدیل شده، نشان می دهد که تشکیل آن در گذشته اقدامی مناسب بوده است.

دکترابراهیمی ادامه داد: طی مدت‌ها شاهد تلاش برای میزبانی این دوره از جشنواره به نحو شایسته هستیم و حضور در چنین جلساتی باعث ایجاد احساس خوشایندی می‌شود.

وی با اعلام پیگیری نشست خبری این دوره از جشنواره حرکت، خاطرنشان کرد: در ظروفی مختلف نظیر جشنواره ملی حرکت می‌توان مبانی ارتباطی را تقویت کرد.

مهندس علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت، نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه هدف ما بالاترین ایده‌ها وکیفیت در این دوره از جشنواره بوده، عنوان کرد: ما خواستار حمایت روابط عمومی دانشگاه فردوسی برای حضور مقامات وزارت، مدیران و مسوولان سازمان‌ها و همچنین پوشش خبری توسط رسانه‌ها و مطبوعات کشوری و استانی دراین دوره از جشنواره حرکت هستیم.

انسیه افشار، مدیر روابط عمومی شرکت تدبیر اندیشان آرکا نیز در این نشست با اشاره به برگزاری نشست‌های شرکت آرکا طی پنج کارگروه در حاشیه فن بازار هشتمین جشنواره ملی حرکت دردانشگاه فردوسی، گفت: سرمایه گذارهایی از داخل و خارج استان در این فن بازار حضور خواهند یافت که امکان اسکان آنان فراهم شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت تدبیر اندیشان آرکا با تاکید برحضور قطعی 10 کارخانه در این بخش فن بازار این دوره از جشنواره حرکت، بیان کرد: در بخش بازار مدیران کارخانجات مطرح در صنعت کشور حضور خواهند یافت همچنین کارگروه‌هایی مشخص شده و سرمایه گذارها و فن‌آورها نیز متناسب با این کارگروه‌ها انتخاب می‌شوند.

افشار از برگزاری نشست خبری فابیون فناوری در 18 و 19 مهرماه دربخش فن بازار هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت خبرداد و اظهار کرد: نشت خبری فن بازار در حضور خبرنگاران برگزار خواهد شد تا نشان دهیم تشکیل فن بازار نمادین نبوده بلکه قطعا اتفاقی موثردر آن روی خواهد داد.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی