نشست صمیمی دانشگاه فردوسی و معاون اداره کل ارشاد خراسان رضوی با موضوع جشنواره حرکت برگزار شد.

نشست صمیمی  دانشگاه فردوسی و معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با حضور اعضای دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی  حرکت و مشاور مدیرکل ارشاد خراسان رضوی برگزار شد.

sarabi

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، جناب آقای سرابی، معاون مدیرکل اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی یکم مهرماه در نشست صمیمی با  اعضای دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی  حرکت که در دانشگاه فردوسی برگزار شد، با اشاره به اینکه مهم‌ترین وظیفه ما در جشنواره ملی حرکت معرفی فرهنگ خراسان است، اظهار کرد: در اجرای برنامه‌های مراسم جشنواره ملی حرکت باید فضا، علاقه و سیاست‌های دانشجویی را در نظر داشت. وی ادامه داد: اداره کل ارشاد خراسان رضوی لیستی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری  سطح مشهد نظیراکران فیلم‌ها، نگارخانه‌ها و نمایش‌ها را طی 18 تا 20 مهرماه که  هشتمین جشنواره ملی  حرکت برگزار می‌شود، برای میهمانان این جشنواره در اختیار دانشگاه فردوسی  قرار می‌دهد. معاون مدیرکل ارشاد خراسان رضوی با تاکید برایجاد ایستگاه مفاخر در نمایشگاه هشتمین جشنواره ملی حرکت،  تصریح کرد: می‌توان از افرادی به‌صورت نمادین که خود را شبیه مفاخرشعر وادب خراسان رضوی می‌کنند، در غرفه‌ی ارشاد نمایشگاه حرکت استفاده کرد که مسلما با استقبال چشمگیر دانشجویان و رسانه‌ها روبرو خواهد شد.

سرابی افزود: تیزرهای 12ثانیه‌‌ای صامت شهری در دو تلویزیون‌ سطح مشهد در اختیار هشتمین جشنواره ملی  حرکت قرار داده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشهد در سال 2017پایتخت فرهنگ اسلامی است، عنوان کرد: باید غرفه‌ای در نمایشگاه به معرفی مشهد 2017 و بنیاد فردوسی داده شود.

معاون مدیرکل ارشاد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اداره ارشاد خراسان رضوی برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه هشتمین جشنواره ملی  حرکت گروه موسیقی سنتی، شاعر و مجری به‌منظور اجرای برنامه معرفی خواهد کرد که این برنامه‌ها باید به نوعی شمایی از فرهنگ خراسان رضوی به دانشجویان میهمان در جشنواره نشان دهد.

علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی جشنواره حرکت نیز در این نشست با اعلام اینکه ما خواستار اجرای برنامه‌ها در هشتمین جشنواره ملی حرکت بهترین‌ نحو هستیم، اضافه کرد: عنوان این جشنواره، جشنواره دانشجویی حرکت بوده و مخاطب اصلی آن جوانان هستند بنابراین باید روحیه آنان را در اجرای برنامه‌های جشنواره ملی  حرکت در نظرداشت.