معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دربازدید از دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت مطرح کرد:

جشنواره حرکت، تغییر نگاه به حوزه فرهنگ است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه تاکنون فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه ها جایگاه خود را پیدا نکرده است، گفت: یکی از اقداماتی که می‌توان نگاه به حوزه فرهنگی را تغییر داد جشنواره ملی انجمن‌های علمی حرکت است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، یکم مهرماه پس ازارایه گزارشی از آخرین فعالیت‌های این دوره از جشنواره توسط دبیر ستاد اجرایی جشنواره حرکت، دکتر سید ضیا هاشمی با اشاره برحضور طلاب  و حوزه علمیه در جشنواره حرکت، اظهار کرد: ورود طلاب  به چنین فعالیت‌های دانشگاهی نظیر جشنواره‌ها موجب ارتباط نخبگان طلاب و دانشجویی با یکدیگر می‌شود.

وی با تاکید بر معرفی الگوی  مشهد گردی علمی در این دوره از جشنواره ملی حرکت، ادامه داد: باتوجه به  100 دانشجو متولی در هشتمین دوره جشنواره حرکت، باید 100 تور لیدر نیز ایجاد شود تا تورهایی با رویکرد علمی و دانشجویی به عنوان استارت برگزار شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم  با بیان اینکه هشتمین دوره جشنوارهملی حرکت جشنواره از اهمیت خاصی برای برخوردار است، تصریح کرد:  پیش ازهفتمین دوره جشنواره حرکت پیش‌بینی می کردیم که هشتمین دوره این جشنواره به‌صورت خاص برگزارشود.

دکتر هاشمی با تاکید براینکه دانشگاه فردوسی در بسیاری از مواقع در حوزه فرهنگی سرآمد بوده، افزود: معمولا هر فعالیتی ابتدا در دانشگاه فردوسی محک زده شده و بعد به عنوان الگو مطرح می‌شود.

وی این جلسه را بسیار امیدوارکننده دانست و عنوان کرد: جمعیت دانشجویی خلاق وفعال، حجم و سبک کار و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت، باعث شد تا به برگزاری مناسب این جشنواره امیدوار شویم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام اینکه دانشگاه همواره به عنوان مرکز پژوهش وآموزش معرفی شده و فعالیت فرهنگی تکمیل کننده است، خاطرنشان کرد: معتقدم کار فرهنگی نظیر پژوهش وآموزش جزو ماموریت‌های ذاتی دانشگاه بوده و فعالیت‌های فرهنگی نقش محوری را در پیشبرد فعالیت‌های علمی دارند که به‌وسیله انجمن‌های علمی می توانید در این زمینه رکورد بزنید.

دکتر یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی نیز در این جلسه  گفت: حضور گروه‌های موسیقی سنتی، غرفه میراث فرهنگی خراسان و ارشاد در نمایشگاه هشتمین دوره جشنواره حرکت پیش‌بینی شده و باتوجه به فرارسیدن ایام محرم، این جشنواره باید در 20مهرماه پایان یابد.

وی با بیان اینکه درخصوص خبررسانی ونصب بیلبورد تفاهم نامه و گفت‌وگویی با شهرداری مشهد صورت گرفته است، ادامه داد: در حال حاضر با شورای شهربرای هزینه حمل‌ونقل و یک وعده غذا حضرت در حال مذاکره‌ هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی بیان کرد: باتوجه به تلاش مجموعه هشتمین دوره جشنواره حرکت، امیدواریم جشنواره متفاوتی رقم بخورد.

دکتر اصغرپور، مدیر اجتماعی دانشگاه فردوسی نیزاظهارکرد: برای اسکان مناسب میهمانان جشنواره حرکت هتل چهارستاره میثاق در نظرگرفته شده و نمایشگاه جشنواره نیز در محلی مناسب از درب شمالی تا میدان علوم برپا خواهد شد.

وی افزود: در خصوص حضور دانشجویان خارجی برای اولین بار در این دوره از جشنواره از جانب سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی پیگیری کردیم و طبق قوانین با وزارت خانه 450دلار به‌عنوان کمک هزینه برای آنان در نظرگرفته شده است.

مدیر اجتماعی دانشگاه فردوسی با اعلام اینکه در خصوص اسپانسر تلاش‌های زیادی صورت گرفته است، تصریح کرد: تعدادی دانشگاه غیرانتفاعی به عنوان میهمان و اسپانسر در نمایشگاه حضور خواهند یافت.

دکتر اصغرپور یادآورشد:یکی از ویژگی‌های اصلی این جشنواره نقش پررنگ دانشجویان بوده به‌طوریکه بخش اعظم فعالیت‌ها را آنان برعهده داشتند.

دانایی، جانشین دبیراجرایی جشنواره حرکت نیز با تاکید برحضور فن بازار برای اولین بار در دوره از جشنواره حرکت، عنوان کرد: حدود 17 ایده در فن بازار نمایشگاه رونمایی می‌شود و 20 سرمایه‌گذار مقرر شده که در این رونمایی‌ها حضور یابند.

وی با بیان اینکه اکثر فعالیت‌های فناوری جشنواره متعلق به دانشجویانی برگزیده‌ی سال‌های گذشته است، اضافه کرد: اگر ایده فن بازار در سال‌های بعد ادامه یابد و به کل انجمن‌های علمی گسترش پیدا کند، می‌تواند موثرباشد.

علی توکلی، مسوول ستاد اجرایی جشنواره حرکت با تاکید براینکه  تلاش شده تا همه‌چیز در این جشنواره نظیر ثبت‌نام به‌صورت الکترونیک انجام شود، خاطرنشان کرد: اپلیکیشنی طراحی شده که تمام اخبار و برنامه‌های این دوره جشنواره حرکت در آن ارایه می‌شود.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی

vazir