بازدید رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی  از دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت

رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی از دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، دکتر شاهنوشی یکم مهرماه در بازدید و نشست صمیمی با اعضای با دبیرخانه جشنواره ملی حرکت،  پس از ارایه آخرین گزارشات توسط دبیر ستاد اجرایی جشنواره، با اشاره به اینکه دانشکده کشاورزی به ‌منظور حمایت از جشنواره حرکت تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد، تصریح کرد: با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران مذاکراتی به‌منظور حمایت از هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی برای حضور در این دوره از جشنواره حرکت دعوت خواهیم کرد و  مرواداتی با اتاق بازرگانی مشهد به‌منظور حمایت از این جشنواره انجام خواهد شد همچنین برای حضور صنایع مختلف در آن نیز اقدام خواهیم نمود.

رییس دانشکده کشاورزی با بیان اینکه اقداماتی نظیر برگزاری جشنواره حرکت نوعی آموزش است،  اظهار کرد: دانشجویانی که در فعالیت‌های اجتماعی نظیر جشنواره حرکت شرکت می‌کنند، تعامل و ارتباط برقرار کردن را یاد می‌گیرند.

دکتر شاهنوشی خاطرنشان کرد: امیدواریم هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت با فعالیت‌های پیگیر دانشجویان دبیرخانه دانشگاه فردوسی به خوبی برگزار شود.

تهیه کنننده خبر: بنفشه مالکی