جلسه هم اندیشی با حضور جناب آقای مهندس حمیدی رئیس انجمن مدیران صنایع استان خراسان رضوی، جناب آقای دکتر عسگری معاونت محترم مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین آقایان دکتر یوسفی معاونت فرهنگی دانشگاه و آقای دکتر اصغر پور مدیر اجتماعی دانشگاه و با حضور جمعی از فعالان کمیته برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت برگزار گردید.

20150917 155347

در ابتدای جلسه جناب آقای مهندس عسگری به معرفی جشنواره و برگزاری آن در دانشگاه فردوسی و تشکر از تیم اجرایی پرداختند.

در ادامه جناب آقای مهندس حمیدی در رابطه با اهمیت انجمن های علمی در زمینه تربیت مدیران و فعالان اقتصادی در جامعه نقطه نظرات خود را بیان کردند. ایشان در ادامه به بیان تجربیات و نظرات خود در زمینه مدیریت صنایع پرداختند.

در پایان مهندس حمیدی از حمایت مادی و معنوی انجمن مدیران صنایع استان در زمینه برگزاری جشنواره ملی حرکت ابراز امیدواری کردند.