مهندس عسگری، معاون اداره کل فرهنگ و اجتماعی وزارت علوم کشور از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت دیدار کرد.

معاون اداره کل فرهنگ و اجتماعی وزارت علوم کشور گفت: ارتباط انجمن‌های علمی دانشجویی با صنعت، قاعده جشنواره حرکت بوده که در دوره‌های قبل نسبت به آن غفلت شده است.

" ارتباط انجمن‌های علمی دانشجویی با صنعت، قاعده جشنواره حرکت است. "

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد، مهندس عسگری در بازدید از دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه فردوسی، با تاکید براینکه در این دوره از جشنواره ملی حرکت ارتباط انجمن‌های علمی با صنعت برقرار خواهدشد، اظهارکرد: اگر انجمن‌های علمی دانشجویی با صنعت ارتباطی نداشته باشند نمی‌‌توانند به رسالت تاریخی انجمن‌های علمی عمل کرده و در راستای تحقق آرمان‌های علمی گام بردارند.

وی ادامه داد: اگر انجمن‌های علمی خواستار نقش آفرینی در توسعه کشور باشند، باید ارتباط خود را با بخش های صنعت، خدمات و حوزه‌های خارج از دانشگاه برقرار نمایند.

معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: باید به سمتی پیش رفت که نسخه‌های ارائه شده توسط انجمن‌های علمی دانشجویی درصدی از معقولیت را داشته باشند تا جامعه به آن‌ها اعتماد کند.

مهندس عسگری درخصوص فلسفه شکل گیری انجمن های علمی دانشجویی وکانون های فرهنگی عنوان کرد: به لحاظ توسعه کمی آموزش عالی وافزایش تعداد دانشجویان گروه هایی که متولی تولید فرهنگی برای دانشجویان بودند، توانایی پاسخ گویی به همه نیازهای دانشجویان را نداشتند؛ بنابراین عرصه های جدیدی از فعالیت درقالب کانون های فرهنگی و انجمن های علمی تاسیس گردید و براین اساس ما شاهد اقبال به سمت این عرصه های فعالیت دانشجویی هستیم .

معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم انجمن‌های بین ‌رشته‌ای و تشکیل اتحادیه‌ها را ابزاری کارآمد برای فعالیت انجمن‌های علمی دانست و بیان کرد: انجمن‌های علمی با نزدیک به دو دهه فعالیت امروز نیازمند ترسیم چشم انداز و فضای پس از نخبگی هستند و شکل گیری انجمن های بین رشته ای و تشکیل اتحادیه ها می تواند امکان استفاده انجمن های علمی دانشجویی را از ظرفیت های موجود درکشور به منظور توسعه و آبادانی ایران اسلامی فراهم کند.

مهندس عسگری از تشکیل اتحادیه‌های انجمن‌های علمی و دانشجویی در برنامه‌های اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خبرداد و اضافه کرد: تشکیل اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی به‌ منظور استفاده از ظرفیت انجمن‌های علمی دانشجویی برای توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه‌ها و حرکت به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و نسل سوم در دستور کار است.

وی با اعلام اینکه اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به‌دنبال تامین بودجه برای انجمن‌های علمی دانشجویی است، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین عامل برای دریافت بودجه خود انجمن‌های علمی دانشجویی هستند که می توانند درارتباط با شرکت‌های دانش بنیان و بخش صنعت ضمن تامین نیازهای آنان، به منفعت نیز برسند.

معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت ساختاری مناسب برای ارائه دستاوردهای انجمن علمی دانشجویی کشور است، گفت: سه شاخص هم‌جواری با حرم مطهر رضوی، شکل‌گیری انجمن‌های علمی دانشجویی کارآمد دانشگاه فردوسی و پتانسیل بالای علمی این دانشگاه باعث شد که وزارت علوم دانشگاه فردوسی مشهد را به عنوان میزبان هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت برگزیند.

مهندس عسگری حضور بخش بین‌الملل را در هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت را یک اقدام بسیار مناسب دانست و اظهارکرد: طی نشست‌های مشورتی با حضور کارشناسان مقرر گردید تا ساختار جشنواره به سمت جشنواره‌ای در تراز بنیاد ملی نخبگان برود.

وی ادامه داد: انجمن‌های علمی دانشگاه فردوسی دارای جایگاه مطلوبی بوده و با نگاهی به کارنامه دوره‌های قبل جشنواره حرکت متوجه می‌شویم که حجم قابل ملاحظه‌ای از موفقیت‌ها را انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی به خود اختصاص داده‌اند همچنین شکل‌گیری دبیرخانه جشنواره حرکت به ارتقای کمی و کیفی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی کمک خواهد کرد.

معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای فعال در هشتمین دوره جشنواره حرکت در دانشگاه فردوسی دارای همدلی، ارتباط قوی و وظایف مشخص؛ نشان دهنده انسجام دبیرخانه این دوره از جشنواره است، یادآورشد : با تلاشی که دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی برای توسعه کمی و کیفی این جشنواره دارند، مطمئن هستیم اهداف جشنواره حرکت محقق شده و جشنواره‌ به نحو مطلوبی برگزار خواهد شد.