سومین نشست شورای سیاست گذاری هشتمین جشنواره ملی حرکت برگزار شد

سومین نشست شورای سیاست گذاری هشتمین جشنواره ملی حرکت به‌صورت کنفرانس ویدیویی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی دکتر یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی در کنفرانس ویدیویی شورای سیاست گذاری هشتمین جشنواره ملی حرکت با اشاره به اینکه ثبت‌نام در جشنواره ملی حرکت هنوز جریان دارد، اظهارکرد: با راه‌اندازی سایت جشنواره ملی حرکت، فعالیت‌های فراوانی درحوزه ثبت‌نام، اسکان، دریافت هزینه و اطلاعات جشنواره توسط انجمن‌های علمی در آن انجام شده است.

وی با تاکید براینکه سازه نمایشگاه جشنواره حرکت فضای مناسبی از جهت دسترسی، امکانات جانبی و منظر است، تصریح کرد: از نظر مکان‌یابی طراحی سازه نمایشگاه جشنواره حرکت، دانشگاه نقطه مناسبی را منظور کرده و بسیار گسترده و در حد کفایت است بنابراین از لحاظ سازه‌‌ نمایشگاه مشکلی ایجاد نخواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی ادامه داد: این سازه طوری پیش‌بینی شده که بخشی از آن جلوتر در مراسم استقبال دانشجویان جدید الورود از هشت تا 12 مهرماه ایجاد شده و تا روز نمایشگاه جشنواره حرکت باقی می ماند.

دکتر یوسفی در خصوص اسکان میهمانان جشنواره ملی حرکت عنوان کرد: دانشگاه فردوسی به منظور اسکان میهمانان مرد این جشنواره، هتل میثاق را درنظر داشته که حدود 280 تا 350 نفر ظرفیت دارد، و برای خانم‌ها هتلی در همان نزدیکی پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: سلف زیتون دانشگاه که دارای شرایط مناسبی بوده برای پذیرایی در وعده‌های شام، ناهار و صبحانه از میهمانان است و صرف یک وعده غذای حرم مطهر نیز در حال پیگیری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه به‌منظور زیارت حرم مطهر رضوی امکانات لازم برای همه میهمانان فراهم شده، افزود: پیش‌بینی‌های لازم برای حمل و نقل میهمانان از دانشگاه تا حرم، از نمایشگاه تا هتل و ترددهای داخلی انجام گرفته است.

دکتر یوسفی با اعلام اینکه برای برگزاری تور گردشگری با سازمان میراث فرهنگی در حال مذاکره هستیم، خاطرنشان کرد: طی دوروز بازدید از منطقه سیاحتی توس و سایر مناطق بعد از ناهار تا مغرب برای میهمانان دردستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه اپلیکیشن جشنواره ملی حرکت دردست تهیه است، گفت: درخصوص برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های منطقه‌ای کارشناسان، برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی با تاکید بر نهایی شدن لیست مدعوین درهشتمین جشنواره ملی حرکت، بیان کرد: باتوجه به حضور مراکز رشد دانشگاه و فن بازار در بخشی از جشنواره ملی حرکت از مقامات اصلی وزارت علوم کشور، مراکز رشد و پارک علم وفناوری برای حضور در این جشنواره دعوت می‌شود.
دکتریوسفی حضور فن بازار و مراکز رشد را در جشنواره ملی حرکت بسیار آموزنده دانست و تصریح کرد: انتقال تجارب موفق و برگزاری کارگاه‌ها از جمله امتیازات ایده فن بازار در این جشنواره است.

وی افزود: درواقع بر واحدهایی تمرکز شده که فعالان انجمن علمی در آن حضور دارند و اقدام مناسبی برای برقراری ارتباط بین فعالان انجمن‌های علمی و کسانی که در مراکز رشد فعالیت دارند، ایجاد می‌شود بنابراین نگرانی درمورد حاشیه رانده شدن اهمیت دانشجویی جشنواره حرکت وجود ندارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی عنوان کرد: بهتر است مبلغ 450 دلار به هریک از میهمانان خارجی که از جانب کشورشان به هشتمین جشنواره ملی حرکت معرفی شده‌اند در ابتدا پرداخت شود.

دکتر یوسفی با بیان اینکه نهایی کردن آئین‌نامه نمایشگاهی در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: با وجود صرفه‌جویی‌های که درهشتمین جشنواره ملی حرکت انجام شد، باید اعلام کنیم که نیاز به بازنگری و ترمیم بودجه براساس اقدامات انجام گرفته، وجود دارد.

وی با تاکید بر تفکیک جدی بین غرفه‌های شرکت کننده در مسابقات جشنواره با سایرغرفه‌ها، یادآورشد: اقدامات و هزینه‌های صورت گرفته در جشنواره ملی حرکت به‌منظور قدردانی از فعالان انجمن‌های علمی بوده و حداکثر تلاش ما در نهایت صرفه‌جویی است .

دکتر میرزایی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم کشور بیان کرد: با توجه به این که جشنواره ملی حرکت یک جشنواره دانشجویی بوده در حضور مراکز رشد و پارک علم و فناوری باید دقت کرد تا نمایشگاه دانشجویی را تحت الشعاع خود قرار ندهند.

وی با اشاره به اینکه بهتر بوده حمایت از میهمانان خارجی در حد امکان توسط اسپانسر صورت گیرد، افزود: بهتر است دانشجویان خارجی محصولاتی را با هدف معرفی کشور خود درغرفه ارائه دهند تا مبلغ 450 دلار به‌عنوان کمک هزینه به آنان داده ‌شود و البته اگر بانک مرکزی در خصوص دریافت دلار با ما همکاری لازم را داشته باشد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم کشور اظهار کرد: با توجه به این که جشنواره حرکت و میهمانان آن دانشجو هستند، به معنای متعارف امکان اسکان آنان در هتل چهار ستاره وجود ندارد و قیمت‌های در نظر گرفته شده برای بخش خدمات و امکانات هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت بسیار بالا بوده هر چند که در دوره قبلی که این جشنواره در شیراز برگزار شد، در محل اسکان دانشجویان استانداردهای لازم لحاظ نشد.

دکتر میرزایی با تاکید بر این که تنها دانشگاه‌هایی می‌توانند در نمایشگاه غرفه داشته باشندکه در رقابت این جشنواره شرکت می‌کنند، اضافه کرد: در بخش رقابت اگر تمایزی بین دانشجویان شرکت کننده در جشنواره با سایر دانشجویان انجام شود، گله‌مندی آنان را در پی خواهد داشت.

وی یادآور شد: هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت اولین جشنواره‌ای است که بالاتر از معاون وزیر علوم در آن حضور خواهند داشت و توجه به انجمن‌های علمی افتخاری بزرگ برای دانشگاه فردوسی خواهد بود.

دکترباقرپور، رئیس اداره فعالیت‌های علمی کشور نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تا پایان شهریور ماه تکلیف داوری‌ها مشخص می‌شود، خاطرنشان کرد: تفاوت این جشنواره نسبت به سال‌های گذشته این بود که داورانی از سرتاسر کشور معرفی شدند که 60 نفر از آنان که به حوزه انجمن‌های علمی آشنایی دارند، انتخاب و برای هر اثر دو داور در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: باید شماره تماس مسئولان کمیته‌های مختلف در سایت جشنواره ملی حرکت ذکر شده تا ابهامات برطرف شود.

دکتر اصغرپور، مدیر اجتماعی دانشگاه فردوسی با اعلام اینکه تاکنون حدود 68 نفر در سایت هشتمین جشنواره ملی حرکت ثبت‌نام کردند، گفت: و در بخش بین الملل نمایشگاه از چهار کشور هند، قرقیزستان،‌ آذربایجان، نخجوان برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کردند که طی توافقی، پیش‌بینی شده برای هشت تا 10 نفر از این میهمانان خارجی مبلغ 450 دلار هزینه شود.

تهیه کننده خبر: بنفشه مالکی