بازدید مسئول نهاد رهبری دانشگاه از دبیرخانه جشنواره

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، یکشنبه 14 شهریورماه، حجت الاسلام صالحی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه  در محل دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت حضور یافت  و در نشستی صیمیمانه از روند فعالیت های این دبیرخانه اطلاع یافت.

IMG 5654

در این بازدید ابتدا دکتر اصغرپور مدیر اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیر بخاطر حضور ایشان  ، و معرفی  سوابق و اهداف جشنواره ملی حرکت ،خلاصه ای از جریان شکل گیری و فعالیت ها ی صورت گرفته در این دبیرخانه را تشریح نمود.

در ادامه نیز علی توکلی ، دبیرستاد دانشجویی جشنواره از آمادگی همه جانبه انجمن های علمی برای برگزاری جشنواره  در سطحی عالی و با کیفیت شایان توجه خبر داد و از همکاری های خوب جامعه دانشگاهی قدردانی کرد. همچنین با تقدیر از همکاری ها و حمایت معنوی نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه ، خواستار استمرار این حمایت بویژه در برگزاری هرچه موفق تر این جشنواره شد.

حجت اسلام صالحی نیز در این بازدید با اظهار خرسندی از پویایی و تحرک علمی انجمن های علمی ، در زمینه همکاری های مورد درخواست اعضای دبیرخانه ، اعلام آمادگی نمود.

IMG 5660