بازدید ریاست دانشگاه فردوسی از دبیرخانه جشنواره

دکتر کافی، ریاست دانشگاه فردوسی مشهد از دبیرخانه برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد صبح امروز چهارشنبه 18 شهریور ماه ضمن بادید از دبیرخانه برگزاری هشتمین جشنواره ملی حرکت بیان کرد: دانشجویان محور اصلی فعالیت ها در دانشگاه هستند لذا نباید این سرمایه عظیم را از دست دهیم و باید موانع فعالیت را برطرف کنیم.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه جشنواره حرکت قله و نماد افتخارات انجمن های علمی است امیدواریم ضمن برگزاری باشکوه این جشنواره شاهد کسب موفقیت های بزرگی از سوی انجمن های دانشگاه در این جشنواره باشیم.

IMG 5751

رئیس دانشگاه فردوسی تصریح کرد: دانشگاه باید از طریق شما دانشجویان و اعضای انجمن های علمی به جامعه رسوخ کند تا بتوانیم  با معرفی مناسب دستاوردهای علمی پژوهشی در جذب حمایت های مسئولین موفق باشیم.

وی با بیان این مطلب که انجمن های علمی دانش را کاربردی می کنند ابراز امید واری کرد که این مسئله در همه ابعاد گسترش یابد و به عموم جامعه تعمیم داده شود.

در ابتدای این نشست نیز رضا دانایی، کارشناس انجمن های علمی دانشجویی، ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه در جمع اعضای کیمته برگزاری جشنواره، اظهار داشت: حیات انجمن های علمی دانشجویی به ارتباط با جامعه بسته است و انجمن های دانشگاه فردوسی همواره در حوزه ارتباط با صنعت  در سطح کشور پیشگام بوده و نمایش اصلی آن نیز امسال قرار است در بخش فن بازار جشنواره حرکت به وضوح دیده شود.

IMG 5748

همچنین علی توکلی، دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشگاه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط کمیته برگزاری جشنواره پرداخت و گفت: اعضای این کمیته تمام توان خود را بکار بسته اند تا با برگزاری باشکوه هشتمین جشنواره ملی حرکت میزبان  مناسبی برای مهمانان این جشنواره باشیم و سعی داریم در همه ابعاد نمایش عظیمی از پتانسیل های دانشگاه فردوسی  به دانشگاه های دیگر و جامعه ارائه دهیم.

تهیه کننده خبر: محمد رزاقی

IMG 5739