نشست مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد با موضوع هشتمین جشنواره ملی حرکت برگزار شد

نشست مشترك دانشگاه فردوسي و شهرداري با حضور مدير اجتماعي دانشگاه، مشاور رياست جشنواره حركت و  مدير پژوهش و توسعه شهرداري به منظور همكاري در هشتمين دوره جشنواره ملي حركت برگزار شد.

IMG 5722

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه فردوسي مشهد، دكتر اصغرپور، مديراجتماعي دانشگاه فردوسي و دبير اجرايي هشتمين دوره جشنواره ملي حركت در جلسه مشترك دانشگاه فردوسي و شهرداري كه در شهرداري مركز برگزار شد، با اشاره به اينكه جشنواره ملي حركت مي تواند زيرمجموعه حركت هاي گسترده دانشگاه فردوسي و شهرداري باشد، اظهار كرد: دانشگاه فردوسي ساليانه شاهد برگزاري جشنواره و كنفرانس هاي ملي متعددي است كه با بازتاب گسترده اي همراه بوده و حضور شهرداري به عنوان يك سازمان اجتماعي در اين رويدادها به كيفيت برگزاري آن ها كمك مي كند همچنين شهرداري نيز مي تواند به وسيله آن خود را مطرح كند.

وي با بيان اينكه هشتيمن جشنواره ملي حركت زير مجموعه وزارت علوم بوده با حضور برگزيدگان انجمن هاي علمي سراسر كشور، وزير كشور و مقامات ملي برگزار مي شود، ادامه داد: موضوع اين جشنواره در دو بخش مسابقات و رقابت بين انجمن هاي علمي كشور و دستاوردهاي آنان است و حدود 700 ميهمان در اين جشنواره حضور خواهند يافت.

مديراجتماعي دانشگاه فردوسي با تاكيد براينكه دانشجويان شركت كننده در جشنواره حركت نخبگان كشوري هستند، تصريح كرد: حضور شهرداري مشهد به عنوان سازمان اصلي شهر تاثير اجتماعي در اين جشنواره به همراه خواهد داشت و شهرداري نيز از اين نخبگان مي تواند بهره برداري كند.

دكتر اصغرپور افزود: آنچه كه در شان دانشگاه فردوسي و شهرداري بوده، برگزاري پرشور جشنواره حركت است و دانشگاه فردوسي نقش يك موسسه مادر را دارد و تمام ما اكنون در هر جايي كه قرار داريم مديون اين دانشگاه و متصل به آن هستيم.

دكتر اصغرپور بيان كرد: در اين دوره از جشنواره حركت كارگاه هايي در زمينه كارآفريني و ديگر موارد برگزار مي شود و غرفه هايي به دستاوردهاي انجمن هاي علمي و شركت هاي دانش بنيان استان در جشنواره اختصاص يافته است و بازديد كنندگاني از دانشگاه هاي سراسر كشور و سازمان هاي صنعتي خواهيم داشت.

وي اينكه با بيان 6دوره جشنواره حركت در تهران و دوره قبل نيز در شيراز برگزار شد، گفت: هشتمين دوره جشنواره حركت به در 18، 19  و 20 مهر ماه دانشگاه فردوسي مشهد ميزبان جشنواره ملي حركت خواهد بود و اين تفاوت كه اين دوره نسبت به دوره هاي گذشته بسيار باشكوه تر و بازتاب بيشتري در رسانه ها خواهد داشت و در اين دوره سطح كيفي و مقياس آن ارتقاء مي يابد.

دكتر اصغرپور خاطرنشان كرد: در اختتاميه هشتمين دوره جشنواره ملي حركت، مراسم باشكوه و پرشور برگزار خواهد شد و سازه باشكوهي از درب شمالي تا ميدان علوم برپا مي شود.

حسين عبدالله زاده، مدير پژوهش و توسعه شهرداري مشهد نيز در اين نشست تصريح كرد: شهرداري مي تواند در خصوص برگزاري همايش ها، از طريق بسته هاي فرهنگي در حوزه فرهنگي و روزنامه شهرآرا، تهيه بيلبورد و سخنراني با دانشگاه فردوسي همكاري داشته باشد.

وي خاطرنشان كرد: ما خواستار برگزاري غرفه شهرداري در هشتمين جشنواره ملي حركت هستيم تا شهرداري نيازهاي فناوري خود را در آن ارائه دهد تا بتوانيم قراردادهايي در اين زمينه داشته باشيم.

تهيه كننده خبر: بنفشه مالكي

باشگاه خبرنگاران معاونت فرهنگي و اجتماعي