معرفی جشنواره

جشنواره ملي حركت ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي و با تاكيد بر ارتباط ميان انجمن‌هاي علمي دانشجويي و جامعه و صنعت همه ساله به میزبانی یکی از دانشگاه های برتر کشور در مهر ماه برگزار می شود. شایان ذکر است که تاکنون 7 دوره از این جشنواره در دانشگاه هایی همچون دانشگاه صنعتی شریف، تهران، شیراز و ... بر پا شده است.

1 2پنجمین جشنواره ملی حرکت - 8 الی 10 آبان 1391
سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهیدبهشتی

بنابر تصمیم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هشتمین دوره جشنواره ملی حرکت از تاریخ 18 لغایت 20 مهرماه 1394 در دانشگاه فردوسی مشهد با پیگیری اهداف ذیل برگزار می گردد :

1ـ نمايه‌سازي آثار، توليدات و دستاوردهاي انجمن‌ های علمي در دانشگاههاي دولتي و تعداد بسياري انجمن علمي دانشجويي در حال فعاليت تحت نظر دانشگاه پيام نور، جامع علمي ـ كاربردي.

2ـ مديريت دانش و منابع اطلاعاتي توليد شده در انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاههاي دولتي و غيردولتي.

3ـ شناسايي، معرفي و تقدير از انجمن هاي علمي دانشجويي برگزيده در عرصه‌هاي آموزشي، ترويجي، پژوهشي، فناوري، اختراع و ابتكار، كارآفريني، نشريات علمي دانشجويي و ....

4ـ شناسايي، معرفي و تقدير از شركتهاي دانشجويي صنايع كارآفرين، مدیران و حامیان برگزیده صنعت و دانشگاه

5ـ ايجاد فن‌بازار و نمايشگاه دستاوردهاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي در كنار صنايع به منظور تقويت پيوندها ميان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگ‌سازي در اين مسير

image gallery

ششمین جشنواره ملی حرکت - 28 الی 30 بهمن 1392 - دانشگاه صنعتی شریف

بخش‌هاي جشنواره:

جشنواره ملي حركت در يك تقسيم‌بندي كلان از 3 بخش تشكيل شده است.

بخش اول اهداي تنديس طلايي حركت به 14 گروه از انجمن‌هاي علمي دانشجويي

بخش دوم اهداي تنديس طلايي حركت به 6 گروه از شركت‌ها، صنايع، موسسات و صنايع حامي انجمن هاي علمي دانشجويي

بخش سوم: نمايشگاه جامع آثار، دستاوردها و توليدات صنايع و انجمن‌هاي علمي دانشجويي همراه با فن بازار توليدات دانشجويي

10020204 921